Gazdasági ingatlan 1.

Tisztelt Befektető!

Kehidakustány Magyarország délnyugati részén, Zala megyében, a Zala–völgyében, a Balaton nyugati részétől pár perces autóútra található, melyet gyógyfürdője tette ismertté. A település 44 éven keresztül Deák Ferenc az első magyar igazságügyi miniszter állandó lakhelye volt.

Különleges befektetési lehetőség Kehidakustány szívében, a gyógyvízi minősítéssel rendelkező Kehida Termál gyógy-és élményfüdrő, valamint a található Zalaspring Golf Resort szomszédságban fekvő területen.

A következő években új piacok, ígéretes lehetőségek, és egyre növekvő igények jellemzik a gyógyvízhez kapcsolódó gyógyászati és rehabilitációs területeket.

Kehidakustány fejlesztési terület

Az eladásra kínált terület a Nyugat –dunántúli régióban, Zala megye északkeleti részében, Kehidakustányban található.   Szlovénia: 85 km, Horvátország: 95 km, Ausztria: 95 km.  A reptéri közlekedés a Sármelléken (16 km) üzemelő nemzetközi reptéren keresztül biztosított.

A település része a Balaton Kiemelt Fejlesztési Térségének, így Kehidakustány Hévíz (12 km), Zalakaros (25 km), mellett fontos szerepet tölt be a térség turisztikai fejlődésében.

Terület elhelyezkedése, adottságai

Kiemelt elhelyezkedés: Az eladásra kínált ingatlan (zölddel jelölve) Kehidakustány földrajzi és társadalmi központjában található. Déli– Nyugati (N 46,83522° E 17.104310°) fekvésű területek (2 db) összesen 14 000 m2 nagyságú belterületi ingatlanok. Az ingatlan a település gyógyhelyi övezetté minősített részén helyezkedik el.

Gyógyhelyi övezetben: Az ingatlan a helyi besorolás szerint vegyes övezeti, am­­i lehetővé teszi az összterület 30%-os beépítését.

Ideális befektetés: A részben árnyas, sík és masszív talajú terület, összközművel ellátott: villany, ivóvíz, szennyvíz csatorna, telefon és gáz. Ez a kombináció ideális környezetet biztosít egy tőkeerős befektető számára, aki reális, középtávon megtérülő befektetési lehetőséget keres.

Sokoldalú felhasználhatóság: Az ingatlan alkalmas szállodai, gyógyászati, táras házi, vagy nyugdíjas apartmanház szolgáltatási egységek felépítésére. A gyógyvízi szolgáltatások köré még nem épült egészségügyi-rehabilitációs infrastruktúra. Napjainkra fontossá vált, hogy a legmagasabb színvonalon működő gyógy és egészségközpont épüljön, ahol megtalálhatók a legmodernebb eszközök és kezelések.

Középpontban a jövő: Fedezze fel ezt a ritka lehetőséget, amely a Kehidakustányban rejlő potenciált hozza el Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy részletes információkat kapjon erről az egyedülálló befektetési lehetőségről.

 

Az ingatlan környezete

Az ingatlan közvetlen szomszédságban van a Kehida Termál Gyógy-és Élményfödő.

kehidatermal

500m-re található a Zala Springs Resort Golf.

A  Balaton reptértől 16 km-re

A Balaton 19 km

A ZalaZONE Park a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya