Senior apartamanház

A lehetőség az ön kezében van, hogy része legyen e jövedelmező befektetésnek.

A projekt alapja

A megvalósítandó projekt az Európai viszonyokra alapozott demográfiai és környezeti helyzetre kíván választ, megoldást adni. A jelenlegi társadalmi összetételben jelentős az időskorúak száma, akik családi vagy egészségügyi helyzetük miatt egyedül már nem képesek ellátni magukat, vagy csupán életük hátralevő részében tisztes, nyugodt körülmények között szeretnék tölteni idejüket.

A projekt során megvalósítandó szolgáltatást nem csak a magára maradt, özvegy, egyedül élő, vagy gyermektelen idős emberek választhatják. A családban vagy házastársi kapcsolatban élők számára is megnyugtató és biztonságos alternatívát jelent a kellemes és kényelmes környezetet, színvonalas életminőséget, állandó felügyeletet és szakápolást biztosító nyugdíjas apartmanba való beköltözés.

Hosszútávú célként elsősorban a projekt nyereségességét szeretnénk megjelölni, valamint, hogy a vállalkozás a térségben ismert és elismert szépkorú embereinek magas színvonalon történő ellátását biztosító intézménye legyen. Jelenleg a térségben magas kategóriájú ellátó intézmény nem található. Célunk egy olyan szegmens megnyerése, amely igényes, ugyanakkor családias környezetet preferál. 

Középtávú célként a befektetet tőke megtérülése az elérni kívánt szándék, nem figyelmen kívül hagyva a működés minőségének és zavartalanságának megtartása.

Rövidebb idő intervallumban fontos egy megfelelően pozitív, megbízható kép kialakítása, valamint a vállalkozás megismertetése mind a lakosság, mind pedig a szolgáltatást igénybe vehetők körében. 

Ezen célok elérése érdekében elsődleges szempont egy megfelelő marketingterv kidolgozása, amiben kiemelt szerepet kap a PR tevékenység, amely kiállításokon, rendezvényeken keresztül a „ Szépkorúak Apartman ház” megismertetését segíti.  A megfelelő kapcsolat- és szerződésrendszer kialakítása pedig lehetőséget nyújt arra, hogy néhány közvetítő iroda, jutalék fejében értékesíti a Zala Völgye Szépkorúak Apartman háza szobáit. Szeretnénk felvenni a kapcsolatot az egyházak által üzemeltetett, hasonló szolgáltatást nyújtó intézményekkel is, felajánlva részükre szabad kapacitásainkat,

A projekt részletei.