Gazdasági ingatlan 1.

Az befektetésre kínált terület Kehidakustányban, a Zalaszentgróti kistérséghez tartozik, mely  a Nyugat –dunántúli régióban, Zala megye északkeleti részében található. Infrastrukturális ellátottság jó.  Szlovénia: 85 km, Horvátország:95 km, Ausztria: 95 km. A reptéri közlekedés a Sármelléken (17km) üzemelő nemzetközi reptéren keresztül biztosított.

A település  része a Balaton Kiemelt Fejlesztési Térségének, így Hévíz (12 km), Zalakaros (29km), mellett fontos szerepet kap a térség turisztikai fejlesztéseiben.

Terület elhelyezkedése, adottságai

Az eladásra kínált ingatlan( pirossal,sárgával jelölve) Kehidakustány földrajzi és társadalmi központjában található. Déli– Nyugati(N 46,83522° E 17.104310° ) fekvésű terület 1,5 HA nagyságú belterületi ingatlan. Az ingatlan a település gyógyhelyi övezetté minősített részén helyezkedik el. Az ingatlan a helyi besorolás szerint vegyes övezeti, ami lehetővé teszi az összterület 40%-os beépítését. A terület részben árnyas, sík, masszív talajú. A terület összközműves: villany, ivóvíz, szennyvíz csatorna, telefon, gáz.


kep1

A 1,5 HA  egy tőkeerős befektető számára ideális környezetben nyújt, reális, középtávon megtérülő befektetést. Az ingatlan alkalmas szállodai, gyógyászati, táras házi,  vagy nyugdíjas apartmanház szolgáltatási egységek felépítésére.

Az ingatlan közvetlen szomszédságban van a Kehida Termál Gyógy-és Élményfödő, a Kehida Family Resort Hotel. 500m-re található a Zala Springs Resort Golf létesítményétől és 17 km-re a Hévíz Balaton reptértől.

Az ingatlan környezete

kehidatermal

szentkristof

Kemping 2016

resort_project

heviz_balaton_airport

Szolgáltató és információs épület a telek szomszédságában.